Aanbevelingen van tevreden cliënten en partners

Op deze pagina een aantal aanbevelingen van mensen die ik heb geholpen. Lees wat ze van mijn diensten vonden.

Aanbevelingen op mijn LinkedIn

MinchenuMinchenu Maduro, Motivational speaker, dagvoorzitter en pedagoog

Ketty is een creatief, realistisch en daadkrachtig persoon. Elke keer als ik weer met honderden ideeën kwam wist zij dit op een prettige manier te parkeren en/of om te buigen. Ik heb met haar gewerkt als consultant, financieel adviseur en marketingadviseur. Ze heeft kennis van zaken, houdt zich aan haar woord en levert kwaliteit. Een vastberaden persoonlijkheid die je helpt om de plannen die je voor ogen hebt ook echt te verwezenlijken. Ketty is als een glas koud water op een warme zomerdag, heerlijk verfrissend!

Marja Godvliet, Facilitatior of Connection

In korte tijd heeft Ketty me een handvol tips gegeven waarmee ik direct meerwaarde aan mijn diensten kan toevoegen, met de bedoeling om mezelf verder te ontwikkelen als ondernemer ipv zzp-er die per uur factureert. Heerlijk om met een powervrouw als Ketty te sparren die ruimhartig haar kennis en vaardigheden deelt!

Michiel Anema, IT Service Manager at Private Mobility

As a startup i needed a whole lot of information on the field of marketing. Because of Ketty’s knowledge, structured approach i was able to gain a lot of knowledge in a very short time. Because of the insights an patience of Ketty i now have a valuable starting point in a phase that is crucial to my business. Thank you very much Ketty!

Meer aanbevelingen op LinkedIn >>

Aanbevelingen op Facebook

reviewsMichaela Lagace, studente:

Ketty is een bijzondere vrouw, met de hart op de juiste plek! Haar kracht is om goed naar het verhaal van de persoon te luisteren en daar op te anticiperen. Met haar overtuigende visie en welgemeende advies waar je daadwerkelijk iets aan hebt en het je ver zou kunnen brengen als je er echt voor wilt gaan. Wil je jouw doelen behalen en je dromen waarmaken? Met de coaching Ketty wordt dit zeker werkelijkheid.

Carolyn Landburg, coach:

Ketty’s boek en lezing zijn voor mij een inspiratie geweest om veranderingen in mijn leven te brengen. Verandering wat ik geruime tijd wilde maar niet aandurfde. Een andere mindset had ik nodig en van constant denken naar doen. Het boek “Voel je vrij” leest prettig en makkelijk. Wat ik ook fijn vond zijn de voorbeelden en opdrachten. Ik ben nog niet waar ik wil zijn maar Ketty heeft mij op weg geholpen.

Meer aanbevelingen op Facebook >>

Aanbevelingen op Ratecard

Ingrid Valk, klant:

Rustig, motiverend, klantgericht, streng, geduldig… Ketty kwam als geroepen op het juiste moment. Wij waren op zoek naar een coach die ons ko on helpen met onze onderneming en Ketty kwam op het juiste moment. Wij liepen vast met de marketing en Ketty ging meteen met ons aan de slag. Dank zij haar kunnen wij van start gaan.

Cynthia Voets, klant:

Open, sociaal, intelligent, ondernemend, zorgzaam. Ik heb Ketty leren kennen als een topvrouw die weet wat ze wil. Met veel doorzettingsvermogen en die gaat voor haar doelen. Krachtig, maar daarnaast ook een heel lief en openhartig mens.

Sebastiaan van Hamond, samenwerkingspartner

Met Ketty zijn we een online kanaal gestart. Hiervoor heb ik meerdere malen met Ketty mogen werken aan interviews met zeer interessante personen over het onderwerp financiele en emotionele onafhankelijkheid. De expertise van Ketty. Ze staat altijd open voor suggesties en prettig samenwerken.

Meer aanbevelingen op Ratecard >>