Zoek en vind de boekhouder die bij je past

Zoek en vind de boekhouder die bij je past

De administratie doen is een hele klus. Waarom neem je geen boekhouder in dienst? De kosten betalen zich meestal dubbel en dwars terug door zijn kennis van de belastingwet en het stroomlijnen van jouw administratieproces. Vergelijk nu en vind je ideale boekhouder!

Of je nu net begint met een eenmanszaak, of al een goed lopende onderneming hebt met meerdere werknemers. Boekhouding is een essentieel onderdeel van je bedrijf. De grootte en moeilijkheidsgraad van de boekhouding verschilt natuurlijk per bedrijf, maar om het goed te doen heb je de juiste juridische en administratieve kennis nodig. Het kost ook wel flink wat tijd om de administratie goed te doen.

Nu denk je misschien, een boekhouder in dienst nemen is duur en kost alleen maar meer geld. Maar omdat je waarschijnlijk de belastingwet niet uit je hoofd kent, is het goed mogelijk dat je heel veel geld laat liggen! Een boekhouder kan zich in zo’n geval prima terugverdienen. Bovendien stroomlijnt de boekhouder het proces voor jou, zorgt ervoor dat het geen onnodig ingewikkelde opgave wordt.

Wat een boekhouder zou kosten in jouw specifieke geval is lastig te zeggen. Het uurtarief per boekhouder kan verschillen, maar een groot deel van de kosten zijn afhankelijk van de grootte van jouw onderneming en het aantal taken dat je aan de boekhouder wil overdragen. Met deze vergelijker kun je daar goed zicht op krijgen. Laat je adviseren over de kosten en vind de boekhouder die het beste bij jou past!

Probeer ook onze andere vergelijkers >>

 

Ik heb een droom! Maar…

Als je een droom hebt die je graag wilt volgen en het lijkt moeilijk omdat je omgeving het maar niks vindt… je voelt je onzeker over jezelf, over welke eerste stap je moet maken, of omdat je bang bent voor de consequenties, dan kun je opgeven. Maar je kunt ook alle zeilen bijzetten om het toch te bereiken. Net als ik heb gedaan. En als je motivatie of hulp zoekt, help ik je daar graag mee.

Want ik weet als geen ander dat het niet makkelijk is om genoeg in jezelf en je dromen te geloven wanneer bovenstaande zich afspeelt. Want inmiddels heb ik kunnen ervaren –  en vele van mijn klanten ook – dat het meer dan zeker de moeite waard is om de eerste stap te maken!

Kan je inspiratie goed gebruiken?

Volg mijn persoonlijke Youtube kanaal ‘Onafhankelijkerworden – Voel je vrij’! Daarin stel ik me kwetsbaar op, praat ik over mijn eigen angsten, tegenslagen, overwinningen, en geef ik tips, advies en ook inzicht in mijn activiteiten, als voorbeeld. Want mijn doel is om mensen zoals jij te inspireren.

 

Hieronder vind je een aantal hulpmiddelen. Doe er je voordeel mee.

 

Mijn  boek ‘Voel je vrij’ lezen?
Boek Voel je vrij

     Klik op de foto om jouw persoonlijke boek ‘Voel je vrij’ te bestellen!

In mijn boek reik ik je middelen aan om je te helpen aan je toekomst te werken en je eigen pad te bewandelen naar een succesvoller leven! Het boek is een handleiding naar meer financiële vrijheid met als uiteindelijke doel dat je je ‘Dromen kunt volgen of najagen’.

Bestel het hier! Je kunt mij ook volgen op Facebook  of Instagram.

Eerst een voorproefje van mijn boek ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan namelijk een voorproefje van mijn boek! Je kunt je te allen tijde weer uitschrijven na de ontvangst.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

Zou je extra inspiratie goed kunnen gebruiken?

Naast mijn vlog, heb ik meegewerkt aan het ontwikkelen van het YouTube kanaal Financiële Vrijheid TV. Op dat kanaal staan verhalen van mensen die, ondanks sommige tegenslagen, hun dromen gingen volgen. Ik hield een interview met deze bijzondere personen, en tijdens sommige afleveringen gaven ze ook enkele tips voor de kijkers!

Samen met mijn dochter Katlyne – 14 jaar – heb ik de website International Women On A Mission gelanceerd. Daarop vind je verhalen van vrouwen die, ondanks hun omgeving, gebrekkige gezondheid, moederschap of angst, hun dromen zijn gaan volgen.

Werken aan je financiële onafhankelijkheid met een stok achter de deur?

Heb je al genoeg inspiratie gehad uit verschillende bronnen, maar is er nog steeds iets dat in de weg staat?

Voel je je klaar voor om de volgende stappen op weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid te maken, maar durf je het niet alleen? Weet je precies wat je wilt maar weet je niet hoe je het moet aanpakken en zou je graag een professionele coach naar je idee willen laten kijken?

Vind je het nog steeds eng om de eerste stap te maken omdat je financiën niet op orde zijn of je niet kunnen helpen? Vraag dan een Strategiegesprek aan met mij, zodat we kunnen bekijken hoe ik jou kan helpen met het verwezenlijken van je dromen.

Tijdens dit gesprek gaan we dan CONCREET samen kijken naar je dromen, ze definiëren en een begin maken aan het stellen van je doelen en het maken van een tijdspad, op een manier dat bij jou past.

Jouw investering:

een Strategiegesprek met mij kost €157,- ex. BTW. We brengen samen maximum 2 intensieve uren door – telefonisch, per Skype of met een persoonlijke real-life afspraak in Almere – en werken we samen aan een plan van aanpak en actie. Aan het eind van dit gesprek weet jij daarna waar je naar moet kijken en de eerste stappen die je kan maken om je dromen na te jagen.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

Scroll naar beneden om mijn webshop te bezoeken!

Over de auteur

Ketty Lollia administrator

1 reactie tot nu toe

Kasboek bijhouden is geld besparen – Minder uitgeven – Meer besparenGeplaatst op4:55 pm - sep 22, 2018

[…] situatie niet alleen duidelijk, maar ook overzichtelijk. Als je ondernemer bent, kun je ook een boekhoudprogramma […]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.