Boek Ketty Lollia als financiële coach

Mij boeken als financiele coach?

 

Ik ben Ketty Lollia, een ervaren marketingstrateeg, business- en financiële coach en onafhankelijkheidsexpert afgestudeerd als NLP therapeut. En ik help je graag jouw eigen weg te vinden naar financiële onafhankelijkheid.

Coach Ketty Lollia

Als je mijn hulp inroept,  bekijk ik dan samen met jou wat jij (of je bedrijf) nodig hebt en hoe ik je kan helpen.

Dit is wat ik voor jou kan doen:

Financiële coaching

Hou je vaak maand over aan het einde van je geld? Zou je graag  meer financiële vrijheid willen bereiken en ervaren? Vraag je je wel eens af hoe je het anders zou kunnen aanpakken? Of streef je naar meer grip en zicht over je huidige financiële situatie maar ook over je financiële toekomst?

Plan dan een afspraak met mij zodat we samen gaan ontdekken hoe je deze doelen waar kan maken.

Wil je het gesprek aanvragen? Ik wacht op je bericht!

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

Minchenu Maduro, motivational speaker, dagvoorzitter en pedagoog:

Ketty is een creatief, realistisch en daadkrachtig persoon. Elke keer als ik weer met honderden ideeën kwam wist zij dit op een prettige manier te parkeren en/of om te buigen. Ik heb met haar gewerkt als consultant, financieel adviseur en marketingadviseur. Ze heeft kennis van zaken, houdt zich aan haar woord en levert kwaliteit. Een vastberaden persoonlijkheid die je helpt om de plannen die je voor ogen hebt ook echt te verwezenlijken. Ketty is als een glas koud water op een warme zomerdag, heerlijk verfrissend!

Marja Godvliet, Facilitatior of Connection

In korte tijd heeft Ketty me een handvol tips gegeven waarmee ik direct meerwaarde aan mijn diensten kan toevoegen, met de bedoeling om mezelf verder te ontwikkelen als ondernemer ipv zzp-er die per uur factureert. Heerlijk om met een powervrouw als Ketty te sparren die ruimhartig haar kennis en vaardigheden deelt!

Michiel Anema, IT Service Manager at Private Mobility

As a startup i needed a whole lot of information on the field of marketing. Because of Ketty’s knowledge, structured approach i was able to gain a lot of knowledge in a very short time. Because of the insights an patience of Ketty i now have a valuable starting point in a phase that is crucial to my business. Thank you very much Ketty!

Meer aanbevelingen van Ketty’s clienten >>

Voel je je klaar voor om de volgende stappen op weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid? Vraag dan een Strategiegesprek aan, zodat we kunnen bekijken hoe ik jou kan helpen met je problemen.

Jouw investering: een Strategiegesprek kost €157,- ex. BTW

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!