Boek Ketty Lollia als marketing- of businesscoach

Mij boeken als marketingstrateeg / businesscoach?

Ik ben Ketty Lollia, een ervaren marketingstrateeg, business- en financiële coach en onafhankelijkheidsexpert afgestudeerd als NLP therapeut. Kan ik je helpen je bedrijf tot bloei te brengen?

Ketty Lollis Coach Handschudden Voel Je Vrij Boek Nu

Als je mijn hulp inroept,  bekijk ik dan samen met jou wat jij, en je bedrijf, nodig hebben en hoe ik je kan helpen.

Dit is wat ik voor jou kan doen:

Marketingscan

Heb je een onderneming maar bereik je nog (net) niet je doelen met je huidige strategie? Twijfel je of je daarvoor de nodige en juiste middelen inzet? Heb je wel eens het gevoel dat je kansen laat liggen?

Dan is het het goede moment om mijn hulp in te roepen als jouw coach marketingstrategie. Ontdek hoe je meer uit je onderneming kunt halen en laat je overladen met nieuwe, frisse ideeën!

Businesscoaching

Wil je graag dingen anders aanpakken, maar weet je niet precies hoe en wat? Zou je graag iets anders willen doen op zakelijk gebied maar weet je nog niet wat? Ben je al lang bezig met je onderneming maar merk je dat je doelen nog niet helder zijn? Heb je de ambitie om je onderneming naar een hoger niveau te tillen? Plan dan een gesprek met mij!

 

Wil je het gesprek aanvragen? Voel je je klaar voor om de volgende stappen op weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid? Ik wacht op jouw bericht!

 

Jouw investering: een Strategiegesprek kost €157,- ex. BTW

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

Ketty is een creatief, realistisch en daadkrachtig persoon. Elke keer als ik weer met honderden ideeën kwam wist zij dit op een prettige manier te parkeren en/of om te buigen. Ik heb met haar gewerkt als consultant, financieel adviseur en marketingadviseur. Ze heeft kennis van zaken, houdt zich aan haar woord en levert kwaliteit. Een vastberaden persoonlijkheid die je helpt om de plannen die je voor ogen hebt ook echt te verwezenlijken. Ketty is als een glas koud water op een warme zomerdag, heerlijk verfrissend!

Marja Godvliet, Facilitatior of Connection

In korte tijd heeft Ketty me een handvol tips gegeven waarmee ik direct meerwaarde aan mijn diensten kan toevoegen, met de bedoeling om mezelf verder te ontwikkelen als ondernemer ipv zzp-er die per uur factureert. Heerlijk om met een powervrouw als Ketty te sparren die ruimhartig haar kennis en vaardigheden deelt!

Michiel Anema, IT Service Manager at Private Mobility

As a startup i needed a whole lot of information on the field of marketing. Because of Ketty’s knowledge, structured approach i was able to gain a lot of knowledge in a very short time. Because of the insights an patience of Ketty i now have a valuable starting point in a phase that is crucial to my business. Thank you very much Ketty!

Meer aanbevelingen van Ketty’s clienten >>

Vraag een Strategiegesprek aan, zodat we kunnen bekijken hoe ik jou kan helpen met je problemen.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!