Auteur Ketty Lollia

AUTEUR: Ik ben Ketty Lollia, auteur van het boek ‘ Voel je vrij’ , internationaal (Frankrijk, België, Nederland) georiënteerde  online en offline marketingstrateeg, businesscoach en onafhankelijkheidsexpert, afgestudeerd als NLP therapeut.

Ketty Lollia auteur van het boek 'Voel je vrij'

Naast auteur zijn, heb ik al meerdere blogartikelen gepubliceerd over ondernemen, marketing en financiën. Mijn doel is daarmee om mensen middelen aan te reiken zodat ze hun doelen kunnen bereiken.

Al jaren heb ik er voor gezorgd dat ik via verstandige investeringen de middelen verkreeg om betere keuzes te maken in mijn leven. Tijdens dat proces heb ik uiteindelijk ontdekt dat wat voor mij vanzelfsprekend is – doorlopend te werken aan  onafhankelijkheid, emotioneel en financieel – niet voor iedereen  voor de hand ligt. Om me heen waren er mensen die worstelden met hun persoonlijke geldzaken.

Nadat ik klaar was met mijn NLP studie heb ik besloten mijn kennis op een andere manier te gaan delen. Ik had al eerder een aantal van mijn kennissen, vrienden en zelfs familieleden die het zwaar hadden, geholpen. Ik heb ze op de juiste koers gezet om hun budget in balans te krijgen en zodoende aan hun geluk te kunnen werken. Dit gaf mij de moed om uiteindelijk een van mijn lang gekoesterde dromen na te jagen: auteur te worden en een compleet eigen boek schrijven.

Omdat ik Franstalig ben, vroeg ik David de Wilde, online redacteur bij PlusOnline, mij bij te staan als redacteur en me bij tijd en wijlen tips te geven.

Mijn doel is nu om deze kennis en de geheimen voor een gelukkiger leven te delen met anderen. Dat doe ik door middel van:

 

Mijn missie is om de Nederlandse gezinnen die het willen, financieel vrij en waar nodig schuldenvrij te maken, zodat ze sterk, gezond en gelukkig door het leven gaan.

 

Wil je mij boeken als spreekster of gastspreker, trainer voor incompany colleges, trainingen, workshops of lezingen als auteur of onafhankelijkheidsexpert? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak.

Wil je ook graag werken aan je financiële onafhankelijkheid?

Voel je je klaar voor om de volgende stappen op weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid? Vraag dan een Strategiegesprek aan, zodat we kunnen bekijken hoe ik jou kan helpen met je problemen.

Jouw investering: een Strategiegesprek kost €157,- ex. BTW

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan ook een voorproefje van mijn boek!

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!