Boek Ketty Lollia als spreekster

Mij boeken als spreekster voor je evenement?

Ketty Lollia spreekster

Ik ben niet alleen auteur maar ook spreekster. Ik deel graag op het podium mijn persoonlijke ervaringen, mijn eigen visie en mijn deskundigheid als onafhankelijkheidsexpert en businesscoach/marketingstrateeg over financiën, schulden, persoonlijke ontwikkeling, emotionele intelligentie, het onderwijs, financiële onafhankelijkheid, marketing en business en ondernemerschap. En als expert over marketing, strategie, sociaal media en ondernemerschap.

Ketty Lollia spreekster

Ik ben te boeken als spreekster voor een eigen evenement of interne opleiding en geef graag lezingen, colleges of workshops bij bedrijven. Als onafhankelijkheidsexpert zet ik me ook in tegen armoede  en voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Praten over schulden is een taboe. Ik wil die taboe doorbreken omdat ik geloof dat iedereen financieel onafhankelijk kan worden door zich emotioneel onafhankelijk te ontwikkelen. Mijn missie is dan ook om Nederlandse gezinnen financieel onafhankelijk en waar nodig schuldenvrij te maken zodat zij zorgen voor een gezonde economie in het land en zelf gelukkig, sterk en gezond door het leven gaan.

 

Hier een fragment van mij in actie:

 

Wil je me graag boeken voor je evenement of voor je bedrijf? Zoek je een persoon die je medewerkers kunt aanspreken over financiën, schulden en persoonlijke ontwikkeling? Heb je een spreker nodig voor een lezing, workshop, training over de thema’s waar ik expertise in heb? Neem dan contact op met mij via onderstaand formulier!

Ik geef ook graag gastcolleges of spreek graag docenten aan tijdens studiedagen omdat de doelgroep van kinderen me heel erg aanspreekt. Ze zijn de toekomst en ze erop voorbereiden, hoort ook bij mijn missie.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

Wil je me graag boeken voor een lezing, workshop, training of incompany lezing? Dat kan hier.

Wil je aanwezig zijn tijdens een van mijn presentaties? Dat is mogelijk. Check mijn agenda om te zien wanneer ik op het podium sta om mijn verhaal te vertellen. Je kunt ook een workshop/lezing volgen tijdens een van de evenementen die ik organiseer of soms waar ik aan deelneemt=. Hou deze website goed in de gaten voor de laatste data en mogelijkheden om mij in actie te zien of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je tevens de teaser van mijn nieuwe boek.