Financiële Vrijheid TV

Welkom bij Financiële Vrijheid TV! FVTV is een samenwerking tussen mij – Ketty Lollia – en producent Sebastiaan van Hamond. FVTV documenteert de levensverhalen van mensen die op weg gingen naar financiële vrijheid. Dat wordt gedaan in de vorm van een interview. In deze serie vertellen zijn hun verhalen en onthullen ze hun geheimen.

Samen met Sebastiaan van Hamond filmmaker en producer (Mondha Media) interview ik personen die hun eigen weg volgden. Die zich lieten leiden door hun eigen passie naar emotionele en financiële onafhankelijkheid. Tijdens dit programma hoor je hun interessante, persoonlijke verhalen ter inspiratie voor jezelf.

De nieuwste video:

Smaakt dit naar meer?

Je kunt alle video’s bekijken op het kanaal van Financiële Vrijheid TV. Als je je abonneert, krijg je een melding wanneer een nieuwe aflevering online komt!

Hier alle afleveringen die tot nu toe online zijn gekomen. Klik om het interview te zien!

 

Machiel KeetLivia LiyantoChantal HeutinkJacqui BroekmanRegina van AmsonMadelon RijkersMeine BreemhaarVivian Halmans

Onze gasten komen uit verschillende branches, met een verschillende aanpak. Zij hebben allemaal een uniek inzicht in de wereld van de financiële vrijheid.

De opnames worden gemaakt bij de Tuin voor Ondernemers, een flexiplek voor ondernemers in Almere Buiten, aangeboden door Sharella Martha en mijzelf, gesponsord door MAC3PARK.

Op de website International Women On A Mission vind je nog meer geschreven interviews met bijzondere dames.

Heb je mijn boek ‘Voel je vrij‘ al besteld? Ook leuk om als cadeau te geven.

Bestel het boek ‘ Voel je vrij’ 

Boek Voel je vrij interview