In beeld: de boeklancering

Op 18 september 2017 lanceerde ik mijn boek voor vrienden en familie. Het werd een gezellige avond vol verrassingen. Bekijk hier de foto’s.

De avond vond plaats bij Mac3Park, in het kantoor van Sharella Martha van NewStyle Ondernemers, dat zij speciaal beschikbaar had gesteld.

Boeklancering 2

Bij binnenkomst kregen de bezoekers een programma uitgereikt. Daarna mocht men meedoen aan een spel: 10 vragen die met financiën te maken hebben.

VOEL JE VRIJ

Na afloop hebben de bezoekers de antwoorden gekregen in de goodie bag.

Boeklancering 1

Er was tevens gelegenheid om alvast wat te drinken en nader kennis te maken met mij, de sprekers en de andere genodigden.

En toen begon het programma van de avond. Sharella Martha had de presentatie in handen en kondigde stuk voor stuk de sprekers aan. Eerst David de Wilde, corrector van het boek. En daarna was de beurt aan een speciale gast: spreekster Minchenu Maduro.

Boeklancering 3

Minchenu zette haar verhaal kracht bij met een spel: mensen stelden zich op in twee rijen en moesten hun buren vragen stellen. Over hun grootste financiële blunder, bijvoorbeeld. Dit leidde tot interessante gesprekken.

Boeklancering 4

Hierna was de beurt aan Stella de Jager, de uitgever van mijn boek. Ze liet blijken zeer trots te zijn op mijn prestaties: het schrijven van een heel boek in een taal die niet je moedertaal is.

Boeklancering 5

Het publiek luisterde met volle aandacht naar de verschillende sprekers.

Boeklancering 6

Ook Irma Pas, de grafische vormgever die mij hielp met het ontwerp van de cover en de binnenkant, werd even in het zonnetje gezet.

Boeklancering 7

Mijn moeder, Marie-Line Lollia, kwam ook naar voren. Hoewel ze weinig Nederlands sprak en niet alles begreep wat er gezegd werd, was ze duidelijk erg trots op haar dochter, de auteur! Ik was blij dat ze er was.

Boeklancering 8

Na afloop van de presentaties was het tijd om te borrelen. Het buffet werd verzorgd door Senaida Willems en haar bedrijf Tasty Explosion. Heerlijke Caraïbische hapjes!

Boeklancering 9

En aan het einde was er natuurlijk de kans om het boek te kopen. Gesigneerd en wel!

Boeklancering 10

Er zijn nog veel meer mooie foto’s, gemaakt door fotograaf Sandra Warnier.

Bekijk ze hier >>

Bestel Voel je vrij