Bestel het boek

Bestel het boek

Bestel hier mijn boek ‘Voel je vrij’ !

Hoe bestel je mijn boek het beste?

Als je graag mijn boek binnen 24 uur wilt ontvangen zodat je zo snel mogelijk aan de slag kan gaan, dan kan het! Bestel het dan via mijn uitgever  >>

Bestellen kan ook via Bol.com >> De levertijd is afhankelijk van de voorraad.

Wil je liever een gesigneerd exemplaar ontvangen?

Als je liever een gesigneerde versie van mijn boek wilt ontvangen, bestel het dan in mijn eigen webshop. Ik stuur het graag samen met een Voel je vrij boekenlegger.

Vanaf 25 euro aankoop zijn de verzendkosten gratis! Naast mijn boek bied ik andere producten aan die je gaan helpen aan je emotionele en financiële vrijheid te werken. Doe er je voordeel mee!

Bestel mijn  boek via mijn eigen webshop >>

bestel

 

Twijfel je nog of je mijn boek wilt bestellen?

In mijn boek reik ik je middelen aan om je te helpen aan je toekomst te werken en je eigen pad te bewandelen naar een succesvoller leven! Het boek is een handleiding naar meer financiële vrijheid met als uiteindelijke doel dat je je ‘Dromen kunt volgen of najagen’.

Ik weet dat mijn boek je kan helpen maar als je nog twijfelt, bied ik speciaal voor de twijfelaars een inkijkexemplaar aan. Je krijgt dan een stuk van mijn boek te lezen ter inspiratie. Je kunt hier een inkijkexemplaar aanvragen >>.

 

Heb je een stok achter de deur nodig?

Heb je al genoeg inspiratie gehad uit verschillende bronnen, maar is er nog steeds iets dat in de weg staat? Werk je liever aan je financiële vrijheid met een stok achter de deur?

Voel je je klaar voor om de volgende stappen op weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid te maken, maar durf je het niet alleen? Weet je precies wat je wilt maar weet je niet hoe je het moet aanpakken en zou je graag een professionele coach naar je idee willen laten kijken? Dan help ik je graag!

Vraag hier een Strategiegesprek aan met mij, zodat we kunnen bekijken hoe ik jou kan helpen met het verwezenlijken van je dromen. Tijdens dit gesprek gaan we CONCREET samen kijken naar je dromen, ze definiëren en een begin maken aan het stellen van je doelen en het maken van een tijdspad, op een manier dat bij jou past.

 

 

Over de auteur

admin administrator

2 Reacties tot nu toe

MarcelGeplaatst op8:51 pm - sep 1, 2018

Het boek gekocht en gelezen. Een aanrader voor mensen die willen financiële vrijheid bereiken. Bedankt voor het schrijven en de eye-opener

    Ketty LolliaGeplaatst op11:14 am - sep 17, 2018

    Hi Marcel,
    Heel graag gedaan! Ik lees heel graag dat ik mensen geïnspireerd heb. Ik ben ook blij dat je er in zag dat er een eye-opener was. Want niet iedereen ziet hoe diepgaand mijn analyse over onze huidige situatie en de reden waarom mensen arm blijven, gaat. Des te meer mensen begrijpen mijn boodschap, des te meer kans er is dat er een verandering komt in de manier waarop we kijken naar geld, politiek en de omgeving, waardoor we ons mooiste leven kunnen leven. Dus bedankt voor je positieve woorden.
    Groet,
    Ketty

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.