Interview: Een vrij leven? Het kan, zegt Ketty Lollia

Interview: Een vrij leven? Het kan, zegt Ketty Lollia

Ketty Lollia werd geïnterviewd op de radioshow Dit Is Flevoland in het kader van Internationale Vrouwendag. Ze wil mannen en vrouwen inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Om het pad naar financiële vrijheid op te zoeken, zodat ze sterker en gelukkiger in het leven staan. Hieronder kun je de hele aflevering beluisteren en bekijken!

Ketty vertelt bij Omroep Flevoland over haar nieuwe project, het MWKC-Lifecenter. Ze heeft een speciale boodschap voor vrouwen in het kader van Internationale Vrouwendag, op zaterdag 8 maart. Ook vertelt ze waarom ze Naarden koos voor haar nieuwe Lifecenter, en licht ze toe wat de boodschap is van haar eerste boek. Kortom, het is een boeiend interview met de oprichtster van het Lifecenter.

Op zaterdag 7 maart organiseert ze bij het Lifecenter een speciale dag, want het is bijna Internationale Vrouwendag. Voor en door vrouwen. Meer informatie >>

Meer optredens van Ketty in de media >>

Move with Ketty & Co biedt een omgeving waar je geholpen wordt om de beste versie van jezelf te worden. Dit bereiken we door je basisbehoeften te beantwoorden en je te helpen meer controle te krijgen over je leven, lichaam en ontwikkeling. Daarom bieden we begeleiding op het gebied van Fitheid, Vitaliteit en Persoonlijke Ontwikkeling. Plus de nodige ondersteuning in het fysieke, lichamelijke en je mentale welbevinden.

De nieuwe site van het MWKC-Lifecenter >>

Over de auteur

Ketty Lollia administrator

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.