Vier manieren om geld te verdienen met koken

Vier manieren om geld te verdienen met koken

Ben jij een echte keukenprins(es)? Is koken je passie? Nieuwe recepten bedenken, de beste producten gebruiken, urenlang in de keuken staan. Met je passie kun je, als je wil, geld verdienen. Hierbij vier uitstekende methodes.

1. Bied je gerechten aan op Thuisafgehaald

Heb je teveel taart gebakken? Blijf je vaker zitten met heerlijke gerechten? Er is een platform dat het mogelijk maakt voor jou om je kookkunsten te delen met de hele week: Thuisafgehaald. Zo’n 7500 Nederlandse thuiskoks zijn regelmatig in de weer om heerlijke maaltijden te maken die anderen kunnen bestellen of afhalen. Lucratief, en veel beter dan eten zomaar weggooien, nietwaar?

2. Word een foodguide voor toeristen

Ken jij je dorp of stad als de achterkant van je hand? Weet je waar de beste eettentjes zich bevinden? Word een foodguide voor toeristen? Je leidt ze rond, toont ze de beste locaties voor een culinair hoogtepunt, en je verdient er geld mee. Een voorbeeld van deze dienst vind je op Withlocals. Reizigers en guides (jij) kunnen via een app met elkaar afspreken en chatten. Je ontmoet zo ook allerlei andere mensen uit diverse landen en culturen.

3. Ga koken bij iemand anders in huis

Waarom zou je alleen voor jezelf blijven koken? Op Withlocals kun je ook aanbieden bij anderen te koken, maar er zijn meer van dat soort platformen. Probeer het wel eerst even bij vrienden of familie: koken in ee vreemde keuken is wel even wennen!

4. Begin je eigen foodblog

Kun je je culinaire verhalen delen op een positieve, vernieuwende, unieke manier? Heb je prachtige foto’s van je gerechten? Misschien is een carrière als foodblogger wel wat voor jou. Zorg voor een goed ontworpen website, update hem vaak, en doe aan Adsense.

Als je na verloop van tijd aardig wat bezoekers hebt, dan zouden adverteerders geïnteresseerd kunnen zijn. Denk dan wel na of hun advertenties passen bij jouw identiteit en de sfeer die je uitstraalt. Zelf de sales doen voor je blog is best een klus, dus dat kun je ook uitbesteden natuurlijk.

Wil jij werken aan je financiële onafhankelijkheid? BESTEL HIER HET BOEK ‘Voel je vrij’!

Bestel het boek ‘ Voel je vrij’ 

Boek Voel je vrij

 

Nog meer mogelijkheden om geld bij te verdienen?

Dan kan je nog websites testen of enquêtes invullen. Je kunt ook kijken naar hoe je passieve inkomens kunt genereren of naar investeringsmogelijkheden waarin je tijd of geld kunt investeren. Cryptocurrency zoals bitcoin, ethereum, lithium enzovoorts zijn ook investeringsmogelijkheden.

Je kunt ook een evaluator of mystery shopper worden bij International service check en winkels bezoeken.

Je kan je ook aanmelden om als proefpersoon geld te verdienen.

Als je mijn boek ‘Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid‘ leest, geef ik mee meer dan 100 manieren om geld te kunnen verdienen vanuit een passief inkomen.

Heb je ook tips? Deel ze met ons en reageer op dit artikel! Scroll hiervoor helemaal naar onderen.

 

Ik heb een financieel doel maar…

Als je een doel of droom hebt die je graag wilt volgen maar je financiën het niet toelaten, heb je de neiging om op te geven. Want, ja, hoe moet je aan het geld komen? Je kunt natuurlijk opgeven en verder leven zonder je doelen te realiseren… of alle zeilen bijzetten om het toch te bereiken. Net als ik heb gedaan. Want ik was van mening dat financiën niet in de weg mochten komen te staan van mijn dromen en doelen.

Want ik weet als geen ander dat het niet makkelijk is om genoeg in jezelf en je dromen te geloven wanneer bovenstaande zich afspeelt. Maar inmiddels heb ik kunnen ervaren –  en vele van mijn klanten ook – dat het mogelijk is om aan je financiën en dromen tegelijkertijd te werken en dat het meer dan de moeite waard is om de eerste stap te maken!

Daarom, als je motivatie of hulp zoekt, help ik je daar graag mee.

 

Kan je inspiratie goed gebruiken?

Volg mijn persoonlijke Youtube kanaal ‘Onafhankelijkerworden – Voel je vrij’! Daarop stel ik me kwetsbaar, praat ik over mijn eigen angsten, tegenslagen, overwinningen, geef ik tips, advies en ook inzicht in mijn activiteiten, als voorbeeld. Want mijn doel is om mensen net als jou te inspireren.

 

Hieronder vind je een aantal hulpmiddelen. Doe er je voordeel mee.

 

Mijn  boek ‘Voel je vrij’ lezen?

Boek Voel je vrij

     Klik op de foto om jouw persoonlijke boek ‘Voel je vrij’ te bestellen!

In mijn boek reik ik je middelen aan om je te helpen aan je toekomst te werken en je eigen pad te bewandelen naar een succesvoller leven!

Mijn boek is een handleiding naar meer financiële vrijheid met als uiteindelijke doel dat je je ‘Dromen kunt volgen of najagen’.

Bestel het dan hier! Je kunt mij ook volgen op Facebook  of Instagram.

Eerst een voorproefje van mijn boek ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan een voorproefje van mijn boek! Je kunt je te allen tijde weer uitschrijven na ontvangst.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

Zou je extra inspiratie goed kunnen gebruiken?

Naast mijn vlog, heb ik samengewerkt aan het ontwikkelen van het Youtube kanaal Financiële Vrijheid TV . Daarop zijn er verhalen van mensen die, ondanks tegenslagen, hun dromen volgen.

Samen met mijn dochter Katlyne – 14 jaar – heb ik de website International Women On A Mission gelanceerd. Daarop vind je verhalen van vrouwen die, ondanks hun omgeving, gezondheid, moederschap of angst, hun dromen zijn gaan volgen.

 

Werken aan je financiële onafhankelijkheid met een stok achter de deur?

Heb je al genoeg inspiratie gehad uit verschillende bronnen maar is er nog steeds iets dat in de weg staat?

Voel je je klaar voor om de volgende stappen op weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid te maken, maar durf je het niet alleen? Weet je precies wat je wilt maar weet je niet hoe je het moet aanpakken en zou je graag een professionele coach naar je idee willen laten kijken? Vind je het nog steeds eng om de eerste stap te maken omdat je financiën niet op orde zijn of je niet kunnen helpen? Vraag dan een Strategiegesprek aan, zodat we kunnen bekijken hoe ik jou kan helpen met het verwezenlijken van je dromen.

Tijdens dit gesprek gaan we CONCREET samen kijken naar je dromen, ze definiëren en een begin maken aan het stellen van je doelen, op een manier dat bij jou past.

Jouw investering: een Strategiegesprek met mij kost €157,- ex. BTW. We brengen samen maximum 2 intensieve uren door – telefonisch, per Skype of met een persoonlijke real-life afspraak in Almere – en werken we samen aan een plan van actie. Aan het eind van dit gesprek weet jij waar je naar moet kijken en de eerste stappen die je kan maken om je dromen na te jagen.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

Scroll naar beneden om mijn webshop te bezoeken!

 

 

Over de auteur

Ketty Lollia administrator

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.