Passief inkomen genereren

Passief inkomen genereren is een goede manier om de weg naar financiële vrijheid te bewandelen. Maar het is belangrijk in te zien dat het ook werk met zich meebrengt. En dat het misschien toch niet voor een ieder weggelegd is. Slapend rijk worden, is niet onmogelijk maar het komt zeker niet zo maar aanwaaien. In mijn boek ‘Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid ga ik hier uitgebreid op in. Hieronder geef ik je een klein overzicht van een aantal mogelijkheden. De meeste heb ik zelfs geprobeerd. Ze pasten bij mij. Ik heb andere laten liggen omdat ze niet bij mij pasten. Mijn advies: wees selectief en blijf trouw aan jezelf. 

Liever je geld investeren? Lees hier meer >>

Liever aan de slag met websites testen of onderzoeken? Lees hier meer >>

 

Laten we eerlijk zijn, slapend rijk worden, dat wil iedereen. Maar hoewel het mooi klinkt en velen er inderdaad aan toe komen om geld te verdienen terwijl ze slapen, gebeurt het niet zomaar. Een ander woord daarvoor is passief inkomen. Ondanks de naam; om passief inkomen te genereren, zul je toch uit je stoel moeten komen. Als je dacht ‘Daar hoef ik niets voor te doen!’, moet ik je toch teleurstellen. Je zult er wel degelijk iets voor moeten doen. En ja, je zult toch je hele leven er actief mee bezig zijn als je wilt dat het passieve inkomen blijft binnenkomen en je letterlijk ‘slapend rijk’ wordt. Maar het goede nieuws is dat als het staat, staat het. En wat er dan is, heeft alleen nog maar onderhoud nodig.

Voorbeelden

Bijvoorbeeld een auto die je koopt, wordt alleen maar een keer gebouwd. Het onderhouden van je auto zorgt ervoor dat je meer kilometers veilig kunt rijden. Het bouwen aan passieve inkomens is precies hetzelfde. Je zult eerst de auto moeten bouwen door het te creëren en daarna het onderhouden om er profijt van te blijven houden. Het grootste verschil is dat je aan het begin echt aan de slag zal moeten gaan om er een succes van te maken. Dan kan het zijn dat je meer uren bezig bent dan voor een gewone baan. Maar als het staat en het begint te werken, kun je een beetje achterover leunen… en nieuwe investeringsmogelijkheden aanboren of passieve inkomens opzetten terwijl je alleen de bestaande bronnen onderhoudt. En aan onderhoud ben je veel minder tijd kwijt.

Ik geef je hieronder een aantal programma’s die ik zelf  gebruik, heb gebruikt of waarvan ik het bewijs heb gehad dat ze uitbetalen. Ze zijn niet exhaustief en er zijn veel meer van deze soorten programma’s waarmee je online geld kunt verdienen. Doe er je voordeel mee maar wees selectief. Want zoals ik al zei, het moet bij jou passen zodat je het door kunt zetten. En of het past, dat kan alleen jij bepalen.

 

Euroclix

Veel mensen, en waarschijnlijk jij ook, shoppen online. Of het nou voor iets kleins of iets groots is, we voeren een zoekactie uit online en we kopen vaak uiteindelijk online. Deze manier van shoppen heeft ervoor gezorgd dat bedrijven anders reclames zijn gaan maken. Daar is Euroclix op in gaan spelen. Euroclix is een bedrijf waar je punten kan sparen met je online aankopen en zoekacties. Deze punten heten Clix. Misschien heb je het woord cashback al gehoord? Dat is waar het bedrijf zich in gespecialiseerd heeft.

Als lid van Euroclix kun je Clix verdienen door de koop-/zoekacties die je zelf al van plan was om uit te voeren bij hen te doen, zoals eten bestellen via Thuisbezorgd.nl, het afsluiten van een internetpakket bij KPN of Ziggo, met korting producten kopen bij Zalando, of zelfs bij het online bestellen van je boodschappen bij de Albert Heijn. Elke keer als je online iets koopt, krijg je Clix. Maar dat is niet alles. Want daarnaast kun je profiteren van de laatste kortingen die Euroclix voor zijn leden geregeld heeft. Een win-win situatie wanneer je zelf al van plan was om die aankopen te doen.

Hoe verdien je geld?

Je verdient verder o.a. geld door het lezen van e-mails, wanneer je deelneemt aan online onderzoeken, meedoet aan hun spelletjes (je kan dan ook verliezen dus niet aan te raden) of als je nieuwe leden aanmeldt. En als je lid iets koopt, verdien je daar een klein percentage van. Het werkt dus ook wel als een soort passief inkomen.

Deze Clix kun je vervolgens inwisselen voor echt geld. 1.000 verdiende Clix leveren je zo’n 10 euro op, 2.000 Clix 25 euro, 5.000 Clix 70 euro en ga zo maar door. Hoe meer punten je verzamelt, hoe lucratiever het wordt. En je hoeft er niets extra voor te doen! Als je interesse in hebt, kun je je aanmelden bij Euroclix via mijn persoonlijke link en kijken zelf hoe jij geld kunt verdienen >>

doTerra: essentiële oliën

Al jaren maak ik gebruik van de dōTERRA® essentiële oliën voor persoonlijk en ook wel eens zakelijk gebruik. Essentiële oliën zijn de natuurlijke aromatische bestandsdelen van een plant, vrucht of bloem. Het is dus een puur, natuurlijk product. Ze beschermen de plant tegen virussen, bacteriën, schimmels en parasieten. Een ander voordeel is dat de oliën ook het zelf-genezende proces van ons lichaam ondersteunen en een positieve invloed hebben op lichaam en geest. En dat laatste is zeker belangrijk. Kijk hoe je wel eens wordt geprikkeld door de geuren van eten dat je aan het koken bent, of een lekker parfum op je huid, of de natuurlijke geuren van de zee, het bos of de sneeuw. In mijn geval heeft het gelijk een positief effect op mijn gemoedstoestand.

Waarom meedoen?

Over veel van de producten, medicijnen, voeding die ons worden aangeboden heb ik mijn twijfels. Daarom kies ik wel eens voor natuurlijke producten omdat ik dan weet dat het werkt. Ik kwam in aanraking met de oliën door mensen die zich bezighouden met gezond leven en daar gebruik van maken. Het ging me eerst niet om de business maar om het product zelf. En toen ontdekte ik nog meer voordelen.

Als je bijvoorbeeld een muggenbult hebt, kun je daar de essentiële olie White Fir op smeren. Vanuit mijn persoonlijke ervaring kan ik je garanderen dat de jeuk zal verdwijnen. Of als je verkouden ben en je wrijft een beetje Pepermunt onder je neus verlicht je zo je verstopte neus. Sommige oliën kun je in je eten gebruiken tijdens het koken, anderen zijn om op je huid te smeren, weer anderen breng je met een verstuiver in de lucht waardoor je ademhaling en je gevoel van wellness verbetert. De toepassingen zijn eindeloos!

Essential Oil doTerra Ketty Lollia

Hoe verdien je geld?

Die oliën kun je voor jezelf aanschaffen omdat ze goed zijn. Je kunt er ook voor kiezen om daarmee geld te verdienen door ze zelf te verkopen via een eigen webshop of door mensen uit te nodigen voor een demonstratie. Het is precies hetzelfde principe wanneer je zelf producten maakt en verkoopt aan anderen. Het verschil is dat het product al bestaat, de marketingmiddelen mee gegeven worden en dat je het versturen van de producten niet zelf hoeft te regelen.

Er is meer…

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een echte business ervan te maken. Dit doe je door aan een eigen team te bouwen. Je bent dan een soort manager die ervoor zorgt dat de rest van zijn team ook groeit. Net als in een bedrijf, zorgt een manager er ook voor dat de deadlines en quotas worden gehaald. Dat is een andere tak van de sport. Maar als zij dan wat verdienen, verdien jij daar ook aan mee. Hoe meer mensen onder jou werken, hoe meer je verdient. Als je andere mensen dus kunt overtuigen om zich via jouw link aan te melden, krijg je geld binnen zonder verder heel veel werk te verrichten. Natuurlijk moet je in het begin wel wat tijd besteden aan het coachen van de mensen direct onder je. Maar als ze eenmaal uit de voeten kunnen, ben je er nog maar weinig tijd aan kwijt! Samen met mijn team kan ik je ook helpen oom te beginnen als je er interesse in hebt. Je kan hier meer lezen over dōTERRA® essentiële oliën en/of informatie aanvragen >>

 

Euroclix muntjes Ketty Lollia

Roamler en International service check

Hou je van shoppen? En tijd doorbrengen in een winkel? Ben je iemand die graag zijn mening geeft? Probeer je graag nieuwe producten uit, test je klant vriendelijkheid bij winkels of vergelijk je graag productprijzen? Dan is de Roamler-app of de website International service check iets voor jou.

Het is simpel. Je gaat op bezoek bij supermarkten, drogisterijen en restaurants. Daar voer je een opdracht uit. Bijvoorbeeld noteer je de omvang van de voorraad, of er actieprijskaartjes aanwezig zijn, of bepaalde producten wel of niet prominent in beeld worden gebracht. Je neemt meestal ook enkele foto’s. Voor 15-30 minuten werk krijg je dan een kleine beloning, meestal variërend van 2 tot 10 euro, afhankelijk van hoe groot de opdracht is. Dit geld wordt per 20 euro bijgeschreven op je PayPal account. Let op: winkeliers stellen het vaak niet op prijs dat je foto’s gaat nemen in een winkel. Probeer dus zo discreet mogelijk te werk te gaan.

Roamler werkt helaas op basis van uitnodigingen: alleen bestaande Roamlers kunnen nieuwe mensen uitnodigen. Vaak bieden Roamlers op Twitter of Facebook deze uitnodigingen aan. Lees hier meer informatie over dit concept >>

Bij International service check kun je rechtstreeks op hun website aanmelden om mystery shopper te worden.

Winkelen Ketty Lollia

Ketty Lollia is een ervaren marketingstrateeg, NLP-therapeut, business- en financiële coach. Helpt Ketty jouw bedrijf tot bloei komen? Of helpt ze jou persoonlijk de weg te vinden naar financiële onafhankelijkheid?
Vraag een strategiegesprek aan en kijk wat ze voor jou kan doen als businesscoach / marketingstrateeg of als financiële coach.

 

Cashbackkorting

Ik heb het al eerder over gehad met Euroclix. CashbackKorting.nl is een variant daarvan. Het gebruikt dus precies hetzelfde principe dan het bovengenoemde programma Euroclix. iedere keer dat je een online aankoop doet, krijg jij CashCoins, hun puntensysteem. Dit doe je door via CashbackKorting.nl op een van de links van de aangesloten webshops te klikken. Als je vervolgens iets koopt, krijg je een deel van het bedrag terug. Lidmaatschap van CashbackKorting.nl is wel vereist, maar gratis.

Verder zijn er geen verplichtingen en zit je nergens aan vast. Je betaalt niet meer dan gebruikelijk, en kunt soms zelfs extra korting krijgen via codes en speciale acties. Als je vrienden uitnodigt om lid te worden, krijg je ook geld. Ook kun je iets verdienen door prijsvragen en enquêtes in te vullen. Je kunt je hier aanmelden bij Cashbackkorting via mijn persoonlijke link en zelf kijken hoe jij geld kunt verdienen >>

 

Nog meer mogelijkheden?

Er zijn natuurlijk talloze andere (online) programma’s waar je je aan kunt melden. Of het nu gaat om cashback, netwerkmarketing, stopervaringen… er is nog meer. Als er behoefte aan is, zal ik meer pagina’s daarover schrijven zodat je alles ‘onder een dak’ kunt vinden. In mijn boek ‘Voel je vrij’ heb ik die thema’s ook al behandeld en bied meer dan 100 mogelijkheden aan om geld te verdienen dus ik nodig je ook graag uit om het boek te lezen!

Liever je geld investeren? Lees hier meer >>

Spaarprogramma’s

Hieronder komt er een overzichtje van spaarprogramma’s net als Cashbackkorting en Euroclix. Wees er bewust van dat als je moeite hebt om de verleiding van kopen te weerstaan, zulke programma’s je niet gaan helpen om geld te besparen. Daarnaast kost het tijd om geld bij elkaar te verzamelen. En besef dat als je teveel programma’s gaat volgen, er een groter risico is dat je opgeeft omdat het te langzaam gaat terwijl je veel tijd investeert. Deze programma’s bieden je geen hoofdinkomen aan zich dus wees zuinig met je tijd. Het verdiende geld kan je dan wel bij elkaar sparen en gebruiken om te investeren zodat je geld voor je laat werken.

Spaarprogramma’s zijn manieren om wat geld bij elkaar te besparen. Maar zoals ik boven schreef, zijn er natuurlijk veel meer manieren om aan je emotionele en financiële onafhankelijkheid te werken. Een daarvan is jezelf blijven ontwikkelen door te lezen. Daarvoor raad ik je graag mijn boek ‘Voel je vrij’ aan. Een andere manier is om investeren. Lees hier meer over >>

Mijn boek is dé handleiding om aan je doelen te werken en dromen waar te maken. Des te meer je jezelf ontwikkelt, des te meer kansen je maakt om je financiële doelen te bereiken. Want zoals ik vaak zeg tijdens mijn presentaties:


“Formal education will make you a living, Self-education will make you a fortune.”

“Een opleiding geeft je een inkomen, Jezelf opleiden geeft je een fortuin.”


Kan je inspiratie goed gebruiken?

Volg mijn persoonlijke Youtube kanaal ‘Onafhankelijkerworden – Voel je vrij’! Daarop stel ik me kwetsbaar, praat ik over mijn eigen angsten, tegenslagen, overwinningen, geef ik tips, advies en ook inzicht in mijn activiteiten, als voorbeeld. Want mijn doel is om mensen net als jou te inspireren.

 

Hieronder vind je een aantal hulpmiddelen. Doe er je voordeel mee.

 

Mijn  boek ‘Voel je vrij’ lezen?

Boek Voel je vrij

     Klik op de foto om jouw persoonlijke boek ‘Voel je vrij’ te bestellen!

In mijn boek reik ik je middelen aan om je te helpen aan je toekomst te werken en je eigen pad te bewandelen naar een succesvoller leven!

Mijn boek is een handleiding naar meer financiële vrijheid met als uiteindelijke doel dat je je ‘Dromen kunt volgen of najagen’.

Bestel het dan hier! Je kunt mij ook volgen op Facebook  of Instagram.

Eerst een voorproefje van mijn boek ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan een voorproefje van mijn boek! Je kunt je te allen tijde weer uitschrijven na ontvangst.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

Zou je extra inspiratie goed kunnen gebruiken?

Naast mijn vlog, heb ik samengewerkt aan het ontwikkelen van het Youtube kanaal Financiële Vrijheid TV . Daarop zijn er verhalen van mensen die, ondanks tegenslagen, hun dromen volgen.

Samen met mijn dochter Katlyne – 14 jaar – heb ik de website International Women On A Mission gelanceerd. Daarop vind je verhalen van vrouwen die, ondanks hun omgeving, gezondheid, moederschap of angst, hun dromen zijn gaan volgen.

 

Werken aan je financiële onafhankelijkheid met een stok achter de deur?

Heb je al genoeg inspiratie gehad uit verschillende bronnen maar is er nog steeds iets dat in de weg staat?

Voel je je klaar voor om de volgende stappen op weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid te maken, maar durf je het niet alleen? Weet je precies wat je wilt maar weet je niet hoe je het moet aanpakken en zou je graag een professionele coach naar je idee willen laten kijken? Vind je het nog steeds eng om de eerste stap te maken omdat je financiën niet op orde zijn of je niet kunnen helpen? Vraag dan een Strategiegesprek aan, zodat we kunnen bekijken hoe ik jou kan helpen met het verwezenlijken van je dromen.

Tijdens dit gesprek gaan we CONCREET samen kijken naar je dromen, ze definiëren en een begin maken aan het stellen van je doelen, op een manier dat bij jou past.

Jouw investering: een Strategiegesprek met mij kost €157,- ex. BTW. We brengen samen maximum 2 intensieve uren door – telefonisch, per Skype of met een persoonlijke real-life afspraak in Almere – en werken we samen aan een plan van actie. Aan het eind van dit gesprek weet jij waar je naar moet kijken en de eerste stappen die je kan maken om je dromen na te jagen.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

Scroll naar beneden om mijn webshop te bezoeken!