Speciaal

Speciaal: wil je graag ontdekken hoe je meer financiële vrijheid kunt bereiken?

Je bent dan op de goede pagina. Hieronder heb ik, speciaal voor jou, een lijstje opgesteld met interessante pagina’s. Inspiratie. Motivatie. Middelen. Leren. Ontwikkeling. Ondersteuning. Bekijk het lijstje en gebruik wat bij jou past:

 

Financiële Vrijheid TV – FVTV


Het Youtube TV kanaal van Onafhankelijker Worden is speciaal gemaakt om mensen te inspireren om hun eigen weg te gaan volgen. Tijdens de afleveringen laat ik zien hoe anderen hun dromen hebben gevolgd. Door naar de afleveringen te kijken, raak je niet alleen geïnspireerd maar krijg jij ook motivatie om hetzelfde te doen. Alles wat je nodig hebt om de eerste stap te maken. Laat je nu inspireren door mijn gasten >>

 

Dagboek en Opinie

Als marketingstrateeg schrijf ik graag blogs over thema’s die mij interesseren of die mijn klanten kunnen helpen om zich beter te positioneren en te werken aan hun branding. Als onafhankelijkheidsexpert hou ik graag informatie in de gaten die te maken hebben met het ontwikkelen van een ieder en hun financiën en hun positie in de maatschappij. Ik ben nog geen vrouw in de politiek maar bepaalde onderwerpen roepen soms reacties bij mij op. Als spreekster praat ik graag over diverse thema’s die betrekking hebben tot mijn activiteiten. Of mezelf. Daarom heb ik nu een dagboek/opinie pagina aangemaakt. Daarop vertel ik wat ik denk, waar ik mee bezig ben en geef ik tips over emotionele en financiële vrijheid. Bezoek mijn dagboek en raak gemotiveerd door mijn schrijfsels >>

 

IWOAM:  International Women On A Mission

International Women On A Mission is een blogwebsite die ik samen met mijn dochter Katlyne ben gestart. Op de website delen vrouwen, die zich inzetten voor een bepaalde missie, hun verhaal met jou, met ons. Deze vrouwen zijn international, gedreven en ‘On a mission’. Dat het op persoonlijk, zakelijk of maatschappelijk gebied is, ze laten zien aan anderen dat er geen grens is aan je dromen wanneer je er zelf in gelooft. Op de website staan inmiddels talloze interviews van Powervrouwen die je graag willen inspireren. Ontdek hun verhaal hier >>

 

Winkel

Naast het schrijven van mijn boek ben ik de winkel Voel je Vrij begonnen. In de winkel vind je producten die speciaal zijn ontwikkeld om mensen te helpen een betere controle te krijgen over hun financiën en aan de slag te gaan met hun doelen en of dromen. Ieder product is gemaakt om je stapsgewijs te begeleiden naar een leven waarin je je emotioneel en financieel vrijer gaat voelen. Zodat je nog meer van het leven kunt genieten. Bezoek hier de winkel >>

 

Jaarplan 2018


Heb jij moeite met doelen stellen en ze bereiken? Heb je het gevoel dat je altijd aan het jongleren bent met je tijd en energie? Gaan de dagen snel voorbij en voelt het alsof de tijd door je vingers glipt? Dan is het Jaarplan dat ik onlangs heb ontwikkeld een heel goede oplossing. Met dit jaarplan zorg je voor meer overzicht in je plannen waardoor je efficiënter te werk kunt gaan. Zodoende krijg je beter inzicht in waar je nu staat ten opzichte van waar je graag zou willen zijn.  Ik kan je zeggen dat dit Jaarplan je gegarandeerd gaat helpen! Download gratis het Jaarplan  >>

 

Inkijkexemplaar boek ‘Voel je vrij’


Mijn boek ‘voel je vrij’ is dé ultieme handleiding voor mensen die onafhankelijkheid, emotioneel en financieel, willen bereiken in hun leven! Het is een Eye-Opener voor velen over onze manier van denken die al jarenlang ervoor zorgt dat de meesten hun doelen/dromen niet najagen/bereiken. Het is ook een middel om, nadat je je ogen hebt geopend, de stappen te maken die je daadwerkelijk gaan brengen waar je wilt zijn. Stapsgewijs. Als je zelf financiële vrijheid wilt bereiken, is mijn boek een basis. En om je te overtuigen bied ik je een inkijkexemplaar aan! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang het inkijkexemplaar. Vraag het gratis inkijkexemplaar aan >>

 

Literatuur aanbevolen

Ben je een literatuur liefhebber? Wil je graag nog meer boeken lezen rondom het bereiken van emotionele en financiële onafhankelijkheid? Naast mijn boek zijn er nog meer boeken op de markt die waardevol zijn. Dat het gaat om je persoonlijke ontwikkeling, je financiën of je werk. Maar ook thema’s als hoe je beter om kan gaan met geld of hoe jij meer geld kunt verdienen, komen aan boord. Bekijk hier mijn selectie en laat je inspireren >>

 

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste informatie, tips, advies rondom het bereiken van emotionele en financiële onafhankelijkheid. Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>