Strategiegesprek Voel je vrij met Ketty Lollia

Waarom zou je een persoonlijk strategiegesprek aanvragen?

Ik heb een droom! Maar…

Heb je een droom die je graag wilt volgen? Mijn vraag is dan aan jou: wat heb je tot nu toe gedaan om je droom te verwezenlijken? En zet je het door als het even tegenzit? Als je een droom hebt maar je vindt het moeilijk of zelfs onmogelijk om hem te realiseren, dan wil ik je heel graag spreken tijdens een strategiegesprek!

 

Herken je dit?

  • Laat je je wel eens tegenhouden omdat je omgeving je droom niks vindt? Of omdat je je onzeker voelt over jezelf en het nut van het realiseren van je droom?
  • Twijfel je over welke eerste stap je moet maken om het waar te maken en/of ben je bang voor de consequenties? Denk je dat je financiën in de weg staan van wat je graag in het leven wilt?
  • Maak je op dit moment keuzes die je niet gelukkig maken, maar die er wel voor zorgen dat je je kosten kunt betalen en ieder ander blij maakt?

Ik hoop dat je je realiseer dat je nu – en voor altijd – de keuze hebt om je dromen op te geven en de dromen van anderen waar te maken… of alle zeilen bij te zetten om toch te bereiken wat je wilt en ervaren hoe het voor jou voelt. Net als ik heb gedaan.

Want ik weet als geen ander dat het niet makkelijk is om genoeg in jezelf en je dromen te geloven wanneer bovenstaande zich afspeelt. Maar inmiddels heb ik kunnen ervaren –  en vele van mijn klanten ook – dat het meer dan de moeite waard is om de eerste stap te maken! En dat laat ik je ook graag ervaren.

 

Heb je al genoeg inspiratie maar nog niet genoeg daadkracht?

Mijn naam is Ketty Lollia en ik ben een ervaren marketingstrateeg, business- en financiële coach en onafhankelijkheidsexpert afgestudeerd als NLP therapeut. Ik heb in mijn jonge jaren een stichting opgericht waarin ik jongeren hielp hun eigen persoonlijke weg te vinden en daarna te volgen. Een weg dat ze naar een emotionele en financiële vrijheid zou leiden! En dat doe ik nu nog steeds met mijn onderneming. En met mijn strategiegesprek.

Wat mijn klanten in mij waarderen is dat ik daadkrachtig, eerlijk, realistisch, overtuigend en ook klantgericht ben. Door mijn vakkennis en ervaringsdeskundigheid kan ik je niet alleen helpen je dromen te volgen en waar te maken maar ook je persoonlijke financiën op orde te krijgen en te houden zodat je door kunt gaan met je dromen.
Strategiegesprek met Ketty Lollia

Heb je een idee of droom waarvan je niet durft te dromen dat het waar kan worden? Dan kan ik je helpen en samen met jou kijken wat de echte belemmeringen zijn en hoe ze omzeilen.

Wil je gaan ondernemen of ben je al bezig als ondernemer maar bereik je nog niet wat je voor ogen hebt, dan kan ik je helpen je onderneming tot bloei te brengen, met frisse nieuwe ideeën, een gedegen marketingstrategie en een plan van aanpak, inbegrepen het inzetten en/of gebruiken van online (sociale media, website, affiliate marketing, enzovoorts) en offline (personal branding, visitekaartjes, onderzoeken, enzovoorts) marketingtools.

Ben je in loondienst en heeft je droom niks mee te maken met je werk maar meer met je eigen financiën, dan kijk ik graag samen met je mee hoe je dit vanuit je huidige situatie anders aan kan pakken.

Zit je in de bijstand of krijg jij een uitkering? Ook dan kan ik je helpen je mogelijkheden uit te breiden zonder je basis te verliezen. Ik werk ook samen met stichtingen en organisaties als Vrouw & Wijzer, Learn2Work of universiteiten die het mogelijk maken je te begeleiden.

 

Jouw investering voor mijn strategiegesprek?

Een Strategiegesprek met mij kost €157,- ex. BTW. We brengen samen maximaal 2 intensieve uren door – telefonisch, per Skype of in real life in Almere – en werken we samen aan een plan van actie. Aan het eind van dit gesprek weet jij waar je naar moet kijken en de eerste stappen die je kan maken om je dromen na te jagen. Dit plan van actie kan uiteindelijk resulteren in financiële coaching, marketingstrategie of businesscoaching.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

Waarom werken aan je financiële onafhankelijkheid met een stok achter de deur en een strategiegesprek?

Voel je je klaar voor om de volgende stappen op weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid te maken, maar durf je het niet alleen? Of ben je al begonnen maar het lukt niet zoals je zou willen? Weet je precies wat je wilt maar weet je nog niet hoe je het moet aanpakken? ? Vind je het nog steeds eng om de eerste stap te maken omdat je financiën niet op orde zijn of je niet kunnen helpen?

Door mijn Strategiegesprek aan te vragen, krijg je de nodige stok achter de deur en bekijken we samen hoe ik jou kan helpen met het verwezenlijken van je dromen.

Tijdens dit strategiegesprek gaan we CONCREET kijken naar je dromen en ze samen duidelijk definiëren. Daarna gaan we de volgende eerste stappen samen bepalen, en een begin maken aan het stellen van je doelen, op een manier die bij jou past. Met mijn hulp en mijn specialisme als professionele marketingstrateeg, onafhankelijkheidsexpert en NLP therapeut, krijg je niet alleen nieuwe energie, motivatie en inspiratie maar ook een duidelijker plan van aanpak om de volgende stappen te zetten op je persoonlijke eigen weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid. En als je ondernemer bent, gaan we ervoor zorgen dat je je bedrijf naar een hoger plan kunt tillen door je huidige situatie te analyseren, je toekomstplannen te definiëren en je plan van aanpak (inbegrepen branding, verkoop en sociale media) op te stellen!

Vraag hieronder een Strategiegesprek aan met mij.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

Wil je toch eerst extra inspiratie krijgen?

  • Lees mijn  boek ‘Voel je vrij’

Boek 3D strategiegesprekIn mijn boek reik ik je middelen aan om je te helpen aan je toekomst te werken en je eigen pad te bewandelen naar een succesvoller leven!

Mijn boek is een handleiding naar meer financiële vrijheid met als uiteindelijke doel dat je je ‘Dromen kunt volgen of najagen’.

Bestel het dan hier! Je kunt mij ook volgen op Facebook of Instagram.

 

 

Scroll naar beneden om mijn webshop te bezoeken!